2012年4月19日 星期四

Horoskooppikynnet by lepikossakuhisee

Tänään oli taas oikein mukava päivä... oli kyllä eilenkin :) Eilen tuli suoraväri hiuksiin ja sitten vielä voittamani palkinto arvonnasta. Mutta niistä huomenna lisää :)
Tänään postin mukana tuli KKCenterhk verkkokaupasta mulle testattavia tuotteita :D Kiitos heille oikein paljon :)


Kaikki paketissa olleet :)

Leimauslaatta jossa on horoskooppimerkit SPPMB118

skrapa ja stamper :) JR1055

Suloisia kissa water decalseja WDBLE927

Ja Michael Jackson Water decalseja WDBLE431
Kaikki ovat aivan upeita varsinkin nuo M.Jacksonin water decalsit. Nyt mä saan sinne marraskuun esitykseen oikeen sopivat kynnet tehtyä :) Toki kokeilen näitä ennen sitäkin.
Niin ensimmäiseksi päätin kokeilla tuota horoskooppi leimauslaattaa ja skrapaa+leimasinta :) Hyvin toimivat ja leimasin settikin oli ok. Kumi oli vähän pehmeämpää mitä olin aiemmin käyttänyt, mutta voisimpa sanoa että toimi minun kynsissä oikein hyvin :) Laatta oli oli hyvä, pystyin leimaamaan monta kertaa ennen kuin piti putsata kyseinen kuvio jota käytin eli kuviointi kohdat olivat tarpeeksi syvät. Muutenkin on ihan kiva ratkaisu tuo pussi tuossa leimauslaatassa ja muissakin tuotteissa, ns minigrip pusseja... säilyvät hyvin.


Lakkoina kynsille pääsivät uudet CCL:n lakata Daisy Does It ja Sparkle And Soar, leimaukseen Konadin musta leimauslakka, rajaukseen valkoinen koristelakka. Päällä Seche Viteä niin kuin aina. No mitäs mieltä olette kynsistä? Horoskoopit valitsin perheeni horoskooppi merkkien mukaan. Peukussa on skorppioni (mieheni), etusormessa rapu (minä), keskisormessa kalat (vanhempi poikani), nimettömässä kuvina rapu ja skorppari, pikkurillissä leijona (nuorempi poikani).

Niin kävin tuolla KKCenterhk.com verkkokaupassa vähän katselemassa samalla kun etsin noita tuotteiden linkkejä. Tuollahan on siis ihan tajuton määrä tavaraa myytävänä, ei vain kynsituotteita vaan myös tekoripsiä ja kosmetiikkaa. Maksaa voi PayPallilla joka mun mielestä on se ehdoton tapa. Kannattaa käydä tutustumassa :)
Thank you, lepikossakuhisee
Check out  lepikossakuhisee blog
http://lepikossakuhisee.blogspot.com/2012/04/horoskooppikynnet.html

沒有留言:

張貼留言