2012年6月28日 星期四

Perfekt sommarpyssel: Vattendekaler by adarasRegniga dagar passar det perfekt att pyssla om sina naglar. Varför inte prova på vattendekaler? Det är som stickers med skillnaden att de inte är klistriga utan fästes med hjälp av vatten på naglarna. ADARAS guidar dig genom hur du gör - i åtta enkla steg. 
 
Vattendekalerna jag använder kommer från KKCenterHk. De jag använder i den här guiden heter "X&D Full Nail Art Water Decals- 110#".
Du behöver: vattendekaler, en skål med vatten, papper, nagelsax, pincett, överlack, nagelfil och eventuellt något att peta ner nagelbanden med.
 
Gör så här:
1. Fixa naglarna som du brukar och tryck ner nagelbanden om du behöver. Klipp ut en dekal och se till så att den passar din nagel.
2. Lägg dekalen i blöt i cirka 20 sekunder.
3. Plocka upp med en pincett och ta av papperet på baksidan.
4. Fäst dekalen på nageln. Så länge dekalen är blöt kan du flytta runt den.
5. Tryck med en pappersbit för att dekalen ska torka fast snabbare.
6. Klipp bort det överflödiga och fila ner det sista så att kanterna är jämna.
7. Avsluta med topplack. Var försiktig och se till att dekalen är torr innan du applicerar topplacket annars kan lacket "fräta" sönder mönstret.
8. KLART!
 
TIPS: Om du tycker att "Full Nail Art" verkar svårt, prova mindre mönster som du inte behöver anpassa efter en nagel och kan fästa var du vill. Uppge koden "Adaras" i kassan så får du 10% rabatt hos KKCenterHk.Thank you, adaras

Check out adaras blog

http://adaras.se/2012/june/perfekt-sommarpyssel-vattendekaler.html

沒有留言:

張貼留言