2012年7月27日 星期五

Kaverin kynsihuolto by lepikossakuhisee

 Eilen jo tästä mainitsin että huolto tehdään ja nyt ollaan sitten saatu molemmissa käsissä kynnetkin pysymään. Toisessa kädessä siis akryyli kynnet ja toisessa geelaukset :D No pääasia että pysyy ja saadaan kynnet kasvamaan. Ja toisaalta mä saan hyvää harjoitusta nyt noiden akryylien kanssa. Pidempiä kynsiä lyhennettiin jo aika lailla ja nyt odotetaan että lyhyemmät kasvavat.
Tää mun ystävän on ollut kyllä ihan aikuisten oikeasti niin ihana <3 Mä saan suorastaan "terapiaa" kun pääsen hänen kanssaan juttelemaan kynsien laiton yhteydessä. Voisimpa sanoa että olen melkein toinen ihminen jo seuraavana päivänä :)
No kuitenkin kynnet koristeltiin sellaisilla lakoilla joita en ole edes itse vielä ehtinyt testaamaan. Pohjalla 2 kerrosta Flormarin 802 Hololakkaa ja kärjet koristelin KKCenterHK:sta saadulla X&D Sky-Melon koristelu lakalla. Lakassa on taivaallisen ohut sivellin, ja väri on tuollainen hopean ja turkoosin glitterin sekoitus.
Jälleen simppelit kynnet. Ehkä joudun myöntämään kärsiväni tällä hetkellä jonkin sortin inspiraation puutteesta, mutta niin kuin aina taiteilijoillakin on näitä laimeita kausia, niin minullakin nyt. Jospa se palaisi sitten syksymmällä entistäkin parempina ja luovempina ajatuksina. Lepohan ei kuitenkaan aina pahaksi ole.
Mutta varmaankin haluatte nähdä kynsistä kuvat :)

X&D Sky-Melon


Tässä jo mietiskelen mitä omille kynsille loihdin tämän illan aikana... jospa jotain kivaa keksisin :)

Thank you, lepikossakuhisee

Check out lepikossakuhisee blog

 http://lepikossakuhisee.blogspot.fi/2012/07/kaverin-kynsihuolto.html


沒有留言:

張貼留言