2012年11月30日 星期五

Gene false KkCenterHr IV ( Chan Mei Eyelash ) by vintagelooksimona

Va spuneam data trecuta ca mai am de prezentat inca doua tipuri de gene false primite de pe site-ul KkCenterHr, asadar pentru astazi, am pregatit acest model:

Precum se vede, acestea sunt genele cele mai mari dintre cele trei alese. Au banda groasa, fiind prima data cand folosesc un astfel de model. La fel ca si celelalte, sunt circulare, putin mai lungi pe mijloc si mai scurte pe margine. Nu mi-am dat inca seama daca acest model imi place mai mult, decat cele clasice, mai lungi spre exterior. 
Din toate modelele pe care le-am incercat pana acum, acestea mi s-au parut a fi cele mai dificil de aplicat, banda groasa, diferita total de cele Baby Queen, mi-a cam creat probleme. Tipul acesta de gene este destul de inflexibil, se simt grele pe pleoape, desi aspectul imi place foarte, foarte mult, poate cel mai mult dintre toate cele pe care le-am incercat. 
Cu toate acestea recunosc ca mi-au cam creat ceva probleme la purtare, nu am reusit sa uit de ele, asa cum s-a intamplat cu celelalte, am fost constienta permanent ca sunt acolo si mi-am simtit ochii putin obositi dupa cateva ore de la aplicare. 
Precizez ca a trebuit sa le scurtez putin pe margine deoarece erau cam mari pentru ochii mei.
Din cauza aplicarii mai dificile si a senzatiei de greutate, eu le recomand persoanelor care sunt obisnuite sa poarte gene false, care au o experienta mai mare cu acestea. Pentru incepatoare ca mine cele din gama Baby Queen sunt ideale - usoare, finute, fara dificultate la aplicare, fara senzatia de gene false ulterior aplicarii. 
Genele se gasesc aici la pretul de 18.80 $ pentru 5 perechi, circa 13,50 lei perechea. Ca si celelalte, sunt produse manual, in Taiwan, nu sunt insotite de adeziv si pot fi folosite de mai multe ori, pana acum din toate cele patru tipuri de gene KkCenter, nu am stricat niciuna, le folosesc in continuare pe primele pe care le-am testat. 
Pe site-ul KKCenterHk aveti o reducere de 10% la orice comanda folosind codul vintagelooksimona

Va place modelul acesta?

Celelalte modele testate de mine le puteti vedea aici:
VintageLook 


Thank you, vintagelooksimona
Check out vintagelooksimona blog
http://vintagelooksimona.blogspot.ro/2012/11/gene-false-kkcenterhr-iv-chan-mei.html

沒有留言:

張貼留言