2013年1月11日 星期五

ES 10 Shimmer eyeshadow palette by maybesnewstart


 P1220320Nedavno mi je u sandučić došla ES paleta od 10 shimmer sjenila. Prva stvar koja me oduševila je veličina sjenila. Kad kažem veličina, mislim promjer od 3,5 cm! Usporedbe radi, MUG sjenila su 2,7 cm. Tih 8 mm čini zaista ogromnu razliku.

P1220755Ambalaža je standardna- crna čvrsta plastika. Otvara se na klik. U biti, najbolji opis je- klasična eBay paleta, bilo prazna ili puna. 
Prvi puta sam se susrela sa sjenilima ove marke i stvarno nisam imala pojma što očekivati. Pigmentacija me jako iznenadila. Posebno tamnih sjenila. Druga stvar koja me izrazito ugodno iznenadila je moć blendanja. Ova sjenila se tako savršeno blendaju da su me ostavila bez teksta! U rangu puno skupljih sjenila su po kvaliteti.
P1230134Jedina mana je što se malo truse, ali zaista jako malo. S druge strane taj kremasto shimmer finiš jednostavno i uvjetuje to. To trušenje sjenila je ipak toliko malo da je neznatno.P1230138Ovu paletu moguće je nabaviti na web shopu kkcenterhk i oni kažu da se radi o dnevno/noćnoj paleti. Kombinacija sjenila daje stvarno puno mogućnosti i drago mi je da su umjesto 3 nijanse sive, kako to biva stavili recimo tamnije rozu, tirkiznu i plavu.P1230143Sjenila su postojana i ono što volim da su jednako pigmentirana na kapku i u palati.
Cijena ove palete je 17, 41 $ i možete ju kupiti na ovom linku. Ne zaboravite iskoristit kod za 10% popusta: maybesnewstart . 
Volite li palete sjenila? Kakva vam se čini ova? 
Love,
Maybe

Thank you, maybesnewstart
Check out maybesnewstart blog
http://www.maybesnewstart.blogspot.hk/2012/10/es-10-shimmer-eyeshadow-palette.html

沒有留言:

張貼留言