2013年1月9日 星期三

Nail deco & Shopping again by love-mie


Kävin jossain vaiheessa taas Seppälässä täydentämässä sukkahousuvarastoani ja rakastumassa sähkönsiniseen. Mukaan lähti sininen kajaali, luomiväri ja kynsilakka. Ostin tänään verkkokaupasta myös jotain muutakin sähkönsinistä ja siitä lisää myöhemmin kunhan paketti saapuu perille. Kynsitarroja omaan käyttöön ja luomivärisivellin ekaa kertaa ikinä testiin. Oon aina käyttäny niitä normilevittimiä ja ajattelin et tää suti sais jotain uutta käyttöintoilua luomivärin levittelyn suhteen. Harmaan kynsilakan otin ihan läpällä mukaan kun makso vaan euron mut harmikseni huomasin et omaan niitä jo muutaman. Mut eihän siinä! Ei lopu ainakaan harmaus elämästä kesken.
Sain KKcenterhk.com:ista testiin muutamat kynsitarrat. Luulin että mulle olis tullut ihan peruspakkaus jossa olis ollut muutamaan kertaan kynsitarrat mutta sainkin näytepakkauksen ja siitä riittää iloa vain kerraksi. Tunsin oloni vähän huijatuksi koska tästä ei mainittu mitään, mutta lupauduin jo kirjoittamaan artikkelin joten tässä palaa. Kynsilakka on ylempänä Seppälästä ostettu wet'n wildin fastdry sähkönsininen yksilö.
Aloin aamutuimassa hommiin, lakkailin kynsiä ja tappelin kynsitarrojen kanssa. Oon ehkä maailman tymin ikinä, mut en saanu tarroja mitenkään irti. Olin överi tuskastunut ja meinasin heittää läppärin seinään mut onneks älysin käydä tsekkaamassa tuotteen uudestaan. Nail Water Decails Metallic Silver WDHHC084 - hmmmm, water... Ei muuta kun tarrat hanan alle ja johan irtos. Nää sulautuu kynnelle vähän paremmin kun normitarrat ja pysyykin ihan jees (toistaiseksi). Aina sitä oppii jotain uutta. Ja mikä parasta, musta tuntuu et mun kynnet ei oo koskaan ollu näin nätit!!

Ps. Jos diggailet ja haluat tilailla jotain KKCenterHk'stä niin käytä koodia " love-mie " niin saat -10% ostoksestasi!

Hello hello! I shopped some stuff and painted and decorated my nails. This is how it turned out. What do you think? Water nail decals are from KKCenterhk.com. I was hoping for bigger package of these water decals but I only get a small sample. Well, maybe next time then. If you want to get -10% off our KKCenterhk order use this " love-mie " coupon code.


Thank you, love-mie
Check out love-mie blog
http://www.love-mie.com/2012/09/nail-deco-shopping-again.html

沒有留言:

張貼留言