2013年1月9日 星期三

Powered by KKcenterhk.com by nailbox-nailbox


Nedavno je u mom inboxu osvanuo mail od KKcenterhk.com. Vidjela sam da su još neke domaće blogerice dobile od njih ponudu za isprobavanje nekih njihovih proizvoda i baš sam se totalno iznenadila što su se javili i meni pošto mi je blog još uvijek prilično novi i u povojima.
Ukratko, KKcenterhk.com je online shop koji uglavnom prodaje stvarčice za nail art, lakove za nokte, šminku, umjetne trepavice i proizvode za njegu kose. Svakako zavirite na stranicu jer sam poprilično sigurna da ćete pronaći nešto za sebe. Ponudili su mi 1-2 njihova proizvoda za probu, a nakon nekoliko izmijenjenih mailova došli smo zapravo na 4. Danas su mi stigli pa ću vam ih brzinski predstaviti u ovom postu, a u nekim sljedećim ću ih i isprobati. Klik na fotku pojedinog proizvoda će vas odvesti na njihovu stranicu te ćete tamo doznati sve o njemu.
Sve ove proizvode sam izabrala po svojoj želji. Pregledavajući stranicu sijevale su mi ideje i izbor je pao na ove proizvode. Ideje su još uvijek iste, samo se nadam da ću ih sve uspjeti sprovesti u djelo.


Thank you, nailbox-nailbox
Check out nailbox-nailbox blog
http://nailbox-nailbox.blogspot.hk/2012/09/powered-by-kkcenterhkcom.html#

沒有留言:

張貼留言