2013年1月11日 星期五

Review: NNail Products P1 by myfantasticnails


Tot mijn grote verbazing zag ik een pakketje op mijn kamer liggen toen ik van het weekend weer thuis was. Ik vroeg me af wat het kon zijn, voor zover ik wist had ik niks besteld en was ik toch wel erg nieuwsgierig geworden naar de inhoud. Zo snel als ik kon maakte ik het open en tot mijn grote verbazing zaten er maar liefst 5! Imageplates in van het geweldige merk NNail! Al eerder konden jullie hier en hier reviews lezen over dit leuke merk! Vandaag laat ik twee Imageplates aan jullie zien.
NNail is een merk dat online te verkrijgen is bij kkhcenterkk.nl en heeft een grote hoeveelheid aan nail art producten. Hoewel het niet altijd even goedkoop is, zijn de imageplate toch best betaalbaar! deze kosten namelijk $5,05 per stuk en dat vind ik niet duur voor de kwaliteit die het levert. Vandaag laat ik imageplates B20 en B65 aan jullie zien. Ik ga dit keer niet een super uitgebreid stuk schrijven over deze imageplates, maar kort vertellen wat ik er van vind en wat de voor- en nadelen zijn!Imageplate: B20
Imageplate B20 is de eerste imageplate die ik aan jullie ga laten zien. Deze imageplate is in tegenstelling tot de eerste imageplate die ik jullie liet zien rond. Doordat deze rond is kunnen er ook maar 7 afbeeldingen op. Het voordeel van ronde Imageplate is dat deze vaak minder scherp zijn en ook beter op te bergen zijn (doordat vrijwel alle imageplates rond zijn!).
De afbeelding die mij het eerste opviel was het mooie elfje in het midden. Dit mooie elfje heb ik al eens gebruikt bij een leuke tutorial! Verder zie je allemaal afbeeldingen met bloemetjes erop. 
Het eerste dat mij opviel was de grootte van deze afbeeldingen. Zelf heb ik vrij korte nagels, weliswaar breed, maar kort. Ik was dan ook benieuwd of ze volledig op mijn nagels zouden passen. Ik zal ze aan jullie laten zien met een donkere achtergrond en een lichte achtergrond.


De Afbeeldingen
Ik heb verschillende kleuren nagellak gebruikt om zo aan jullie te laten zien wat het verschil is in resultaat. Als basislakjes heb ik gebruik gemaakt van Colour Cosmertics nr39 (Goud) en Hema mini 15 (Wit). Als stempellakken heb ik gebruik gemaakt van MAX DNC 9 (Zwart) en Kiko 296 (Groen).
Een mooi bubbeltjespatroon. Deze werkte het minste van allemaal en was pas gelukt na twee tot drie pogingen.
Deze afbeelding was wat aan de grote kant en paste dan ook niet geheel op mijn vinger. Bovenstaande resultaten waren na één keer stempelen al mooi gelukt.
Dit vind ik werkelijk waar een prachtige afbeelding. Zeker mooi om te verwerken in een nail art! Een leuke bloem op je nagels kan erg mooi staan. Deze was ook na één keer stempelen gelukt.
Haha, ik had per ongelijk mijn vinger tegen mijn nagellak aan gehouden waardoor je dus nu een vinger afdruk ziet. Ook erg schattig en bovenstaande resultaten waren gelukt na twee keer stempelen.
Mijn favoriet. Ik vind dit werkelijk waar een prachtige afbeelding. Een beetje groot zoals jullie kunnen zien, maar het is na één keer stempelen volledig op mijn nagel gekomen.
Ook deze afbeelding vind ik erg mooi. Zoals je kan zien was ook deze weer te groot voor mijn nagels. De details worden mooi mee genomen en ik vind het werkelijk waar een prachtige afbeelding!
Als laatste hebben we dit motiefje. Past geheel op je nagels, maar was niet gemakkelijk om alles mooi te krijgen. Ook vind ik dit een herkenbaar motiefje en weet ik zeker dat ik het vaker gezien heb!

Conclusie: B20 vind ik een prachtige imageplate en de meeste afbeeldingen zijn zeer makkelijk te stempelen. Ook ben ik verbaasd over de kwaliteit van het max lakje! Ik had niet verwacht dat deze zo mooi zou stempelen! Daarnaast zijn de afbeelding aan de redelijk grote kant wat dus een voordeel is als je mooie lange nagels hebt!


Imageplate B65
Dit is de tweede imageplate die ik vandaag laat zien aan jullie. Ook deze bevat 7 afbeeldingen en is rond van vorm. Ook bij deze imageplate viel het mij op dat de afbeeldingen vrij groot van formaat zijn. Het was dus even goed zoeken hoe ik er voor ging zorgen om de mooiste resultaten te verkrijgen! Ik heb voor deze imageplate dezelfde nagellakken gebruikt als bij de vorige. 

De Afbeeldingen
 Ik heb voor deze imageplate dezelfde nagellakken gebruikt als bij de vorige. 
Met dit soort afbeeldingen heb ik een haat-liefde verhouding. Het is een prachtige motief, maar hij past niet geheel op al mijn nagels. Mijn duimnagel is veruit de breedste waardoor deze er wel op paste. Jammer want hij stempelt prima! Echter stempelt deze wel mooi na één poging!
Deze afbeelding vind ik erg mooi! Het is een vrij kleine afbeelding en stempelt erg makkelijk. Ik vind dit ook een mooie afbeelding om te verwerken in een nail art! Na een poging goed gelukt!
Oké jullie kunnen zien dat er een 'hapje' mist onderaan, mijn schuld! Ik had hem niet mooi aangebracht op de nagel. Verder is het motief prachtig en de grote versie hiervan is mijn favoriet van deze Imageplate. Het is erg leuk en stempelt mooi en goed! Ook deze stempelt in één keer vrij wel perfect.
Hmmm wat zal ik hier eens over zeggen? Erg grote afbeelding en stempelt niet echt mooi. Dit is de tweede poging en zelfs nu vond ik het niet eens erg mooi. De afbeelding vind ik ook niet origineel ofzo! Jammer....
Ook dit is weer een kleinere afbeelding. Mooi om te gebruiken bij een nail art, alleen stempelt deze wat minder. In twee pogingen kreeg ik bovenstaande resultaat. Alle details worden wel mooi meegenomen!
Dit vind ik ook een van de mooiste afbeeldingen die op deze imageplate staat. Het is een leuk patroon en is goed te gebruiken als nail art. Deze afbeelding heb ik ook gebruikt in onderstaande nail art. Dit is een grotere versie van de afbeelding die je eerder gezien hebt. Stempelt in één keer mooi.
Hmm, ik heb een beetje gemengde gevoelens over deze afbeelding. Een super mooie afbeelding van zeer goede kwaliteit, maar ik vind het waardeloos dat deze alleen in zijn geheel op mijn duim past. Jammer! Stempelt in één keer.

Conclusie: Mooie imageplate maar de grootte van deze afbeeldingen is nogal afwisselend. Ze passen bij niet allemaal op mijn nagels, maar zijn wel groot genoeg voor langere nagels! Ook word vrijwel alle detail mee genomen bij het stempelen. Erg mooi!! Ben er zeer tevreden over. 

Nail Art ontwerpen:
Ook nu heb ik van beide afbeeldinge een mooie nail art gemaakt. Eentje hebben jullie al gezien, de andere tutorial komt binnenkort online!
Op de linkerafbeelding zien jullie het elfje van imageplate B20 en op de rechter afbeelding zien jullie het full design motiefje van B65! Ik vind de resultaten erg mooi geworden...

Zo, ik weet dat het een lang artikel was met veel afbeeldingen. Het leek mij wel fijner om  zoveel mogelijk imageplates in één artikel te doen. Anders zouden jullie op een gegeven moment zat worden van al die reviews enzo;). Wat vinden jullie van deze imageplates? Hebben jullie er al ervaring mee????
Thank you, myfantasticnails
Check out myfantasticnails blog
http://myfantasticnails.blogspot.nl/2012/12/review-nnail-products-p1.html

沒有留言:

張貼留言