2013年3月5日 星期二

YANQINA Max Volume Precise Water Proof Mascara By hrismakeup


Здравейте!
                Днес ще се спра на една спирала, която получих преди дни и веднага бързам да направя едно ревю с моите първи впечатления, започвайки от външния вид, през съдържанието и накрая съм подготвила снимков материал, за да покажа ефекта от употребата й!
На първо място спиралата изглежда много елегантно и смея да твърдя лъскаво. Цялата в черно, като надписите са в лилав металик. Изключително удобна за употреба форма. Това, което се набива на очи е надписът waterproof. Наистина издържа и не се поддава на вода. Опитах се да я измия с чиста вода, но не успях. Това ме навява на мисълта, че жени които са по-емоционални съвсем спокойно могат да я използват в празнични дни и по-специални поводи. С мицеларна вода също от 3-тия път я отстраних от миглите си. Може би за някои от вас това ще бъде проблем, но за мен означава, че продуктът наистина върши работа и е доста трудно да се открие супер издръжлива спирала, която не се рони, не се размазва и не зацапва. Направо няма трепване. Издържа повече от 6 часа. Поне аз до толкова успях да я тествам и трябваше да я премахна.
                   Самата четка е огромна, както виждате от снимката. Обожавам такива четки. Много добре и лесно се работи с тях. Влакната и са меки. Съдържанието на спиралата е 10 ml. Тя е наситено черна, лека формула. Преди два дни сложих 2 пласта, но не усетих тежест в миглите. Не слепя миглите. Цената и от USD $18.83 е оправдана определено.

Това е линк към спиралата, от тук може да я закупите.



Ето и снимките, които направих, за да ви покажа разликата преди и с един слой от спиралата:



Мога да кажа, че съм впечатлена и то най-вече от издръжливостта й! Наистина я харесвам! Препоръчвам!




                 Благодаря на http://www.kkcenterhk.com/ за доверието и за продукта! И искам да отбележа, че мнението ми е напълно безпристрастно и е лично!


Thank you, hrismakeup
Check out hrismakeup blog
http://hrismakeup.blogspot.hk/2013/02/yanqina-max-volume-precise-water-proof.html

沒有留言:

張貼留言