2013年4月1日 星期一

Studded manicure ( KKcenterHk Square Gold Studs) By rainbowsinajar

 Hello!
Astazi am pregatit o manichiura putin diferita fata de ceea ce port eu de obicei dar rezultatul chiar imi place. Am primit aceste decoratiuni de pe kkcenterhk - de cum le-am vazut am stiut ca trebuie sa le incerc. Nu mai e un secret pentru nimeni ca se poarta tintele si era inevitabil ca acest trend sa nu se transpuna si pe unghiute. Va las cu manichiura si sper sa va placa si voua :D




Dupa cum spuneam tintele le-am primit spre testare. Daca va tenteaza si pe voi le gasiti aici - NNAIL-DRN658 iar daca vreti sa vedeti mai multe modele va invit sa va clatiti ochii pe aceasta pagina. Mie una chiar mi s-a deschis apetitul ;))) si am inca vreo cateva pe lista. Acestea alese de mine se gasesc la pretul de 5.28 $, pachetelul full size contine aproximativ 50 de bucati cu dimensiunea de 4 mm. Sunt destul de marisoare chiar si pentru unghiile mele lungi dar eu zic ca sunt de efect. Desigur, sunt disponibile si alte marimi in caz ca nu va imaginati purtand asa ceva.



Le-am fixat cu o penseta pe lacul inca umed iar apoi am sigilat totul cu un strat de top coat. Daca asteptati sa se usuce bine vor rezista ceva vreme pe unghie, fireste nu la activitati prea intense. Pentru o solutie de durata puteti incerca un adeziv special pentru unghii, eu n-am avut asa ceva.



 M-am gandit sa va arat si oja separat pentru ca face parte din noile mele achizitii iar mie imi place foarte mult. Culoarea e senzationala iar acele particule stralucitoare subtile ii ofera un aer si mai deosebit. Mai am vreo 2 oje Gabrini insa nu m-au impresionat pana acum :D Daca va place o gasiti pe 1001 cosmetice, e numarul 337 si a costat doar 4 lei.

Voi ce ziceti, va place manichiura mea cu tinte sau mai degraba preferati oja simpla?
V-am pupat!

Thank you, rainbowsinajar
Check out rainbowsinajar blog
http://rainbowsinajar.blogspot.ro/2013/03/studded-manicure-kkcenterhk-square-gold.html

沒有留言:

張貼留言