2013年10月15日 星期二

Aakkoset pikku tauolla :) By paniikkipiina

 vuorossahan oli F ja lakkasin jo parikin kertaa O.P.I:n Fuji Weejee fawn:lla mutta ei tuulut mitään.. Todella tylsä väri siis niin tylsä, ihana värihän se on mutta tylsä :D toinen vaihtoehto on Zoya - Faye mutta koska olen lakannut sillä monen monta kertaa niin se ei innostanut.. onneksi KKCenterHk pelasti minut eilen :)
tällaiset ihanat siletä saapui testattavaksi:

water decals & pehmostampe,

Mä rakastan sarjoja True Blood ja The Vampire Diaries, ihan huippuja, vammpyyreja noitia ihmissusia ja keijuja, keijuja kylläkin on vain true bloodissa :) ja koska vampyyriaiheiset kynnet olisi upeat ja nämä decalsit lähimpänä olivat, on noitia lepakkoja jne.. joten tottakai valitsin nämä.
pehmostampperin kuviot eivät olleet erityisen houkuttelevia mutta koska tällaista en ole ikinä testannut niin otin tämän toiseksi :)

olen ollut totaalisen kyrsiintynyt nysäkynsiini, aina kun piiiiikkusen kasvavat niin kuinkas käykään.. ne liuskottuvat, lohkeavat ja katkeavat.. aaargh! :/
joten kun nämä saapuivat testaukseen päätin jättää aakkoset pikku tauolle, jatketaan siitä F:stä sitten myöhemmin.. Nyt tein pitkästä pitkästä aikaa helmiäistipeillä kynnet :) Ja tällaiset niistä tuli :

Helmiäistipit ja water decals by KKCenterHk

kuvan oton jälkeen olen vielä lisäillyt geelikerroksia joten näyttävät nyt paremmilta mutta näyttää ne tuossakin hienoilta :) vai? :)

Pehmostampperi näyttääpi tältä ja tätä testaan sitten seuraavaksi :)


Thank you, paniikkipiina
Check out paniikkipiina blog
http://paniikkipiina.blogspot.fi/2013/08/aakkoset-pikku-tauolla.html

沒有留言:

張貼留言