2013年10月30日 星期三

Mákos körmök kicsit másképp By alanora

 Sziasztok!

Az utóbbi hónapokban nagy sláger lett az úgynevezett "mákos" körömlakk. Így amikor a KKCenterHkkínálatában is megjelentek a különböző glitterekből álló lakkok, tudtam, hogy az egyikükre le fogok csapni. A választásom arany, fehér és lila kör, rombusz és csík díszekből álló körömlakkra esett, amit egy nemrég vásárolt NYC lakkal párosítottam.

A NYC kék körömlakkjával a legutóbb eléggé megjártam, de ez az élénk korallos szín valami hihetetlen szuper! Nevéhez hűen gyorsan szárad és 4-5 napig lepattogzásmentesen bírja. Ehhez még jön az Ebalay igencsak büdös, ám annál tartósabb körömlakkja és a bókok bezsebelése garantált. Tőlem konkrétan a pénztárnál kérdezték meg, hogy géllakkozva van-e a körmöm :)

A tömör gyönyör glitteres lakkoknál persze nem meglepő a hosszan tartó hatás, ám a gyors száradási idő igen. Ez az a tulajdonsága a 15 milis lakknak, ami miatt elhiszem, hogy több mint 7 dollárt kóstál az ára. Szóval ha ezt a változékony, egyre borúsabb időt feldobnátok valami csillogóval és feltűnővel, akkor egy hasonló, kissé tavaszi színkombinációt ajánlanék nektek :)

Ebalay Noble Platinum | NYC 300 Spring Tulip
Az utolsó őszi napsugarakkal...
...és virágokkal szép párost alkotnak :)

Kuponkód a - 10% kedvezményhez: "ALANORA"


Tetszenek az ehhez hasonló körmök? Van "mákos" körömlakkod? :)


Thank you, alanora
Check out alanora blog
http://alanora.blogspot.hu/2013/09/makos-kormok-kicsit-maskepp.html

沒有留言:

張貼留言