2012年5月23日 星期三

FOTD #2 by maybesnewstart

Nedavno mi je poštar opet donio kkcenterhk trepavice.  Kad sam izabila koje želim ove, sa pravim perjem su mi se momentalno svidjele ali nisam znala da će u starnosti biti toliko divne!
CAM_0165
Zadnjih dana sam opsjednuta sa filterima u obradi fotografije pa eto jedne filtirane slike!CAM_0051 Trepavice su mekane,gipke, lako se nanose, dovoljno kratke da se ne trebaju rezati (što bib io grijeh) i preugodne za nositi. Ne morate se brinuti, očišćene su i nemaju nikakvog mirisa:-)
CAM_0042 Za makeup sam koristila e.l.f. paletu 100 sjenila, koju :sramim se: sam koristila prvi put od kada sam ju uzela! Dodatak je bila samo bijela Catrice olovka.
CAM_0060
Dodatak podlozi je samo iskonturirano lice i ocrtane obrve.
CAM_0083
Znam, to nisu trepavice za svaki dan, ali su savršene!
CAM_0042-horzCAM_0068-vert  Njihova cijena je 4,22$ (+ shiping)! No možete ih kupiti sa 10%popusta ukoliko iskoristite kod specijalno naprvaljen za moje čitatelje: maybesnewstart
Kasnije će na blogu biti objavljen jedan makeup napravljen na modelu:-)
P.S. Ovaj post možete pogledati i na ItGirl! Prijavite li se preko ovog linka dobivate 10 bodova dobrodošlice! Skupljajući bodove kupuje stvarčice u ItGirl shopu! Pišite, družite se, sakupljaje bodove!

Love,
Maybe

Thank you, maybesnewstart
Check out  maybesnewstart blog
http://maybesnewstart.blogspot.com/2012/05/fotd-2.html

沒有留言:

張貼留言