2013年1月11日 星期五

Грим за по-малко от 10 секунди by hrismakeup


Eyeshadow tattoo стикерите са много популярни в чужбина. От близо година следя тези стикери, тъй като ми се струват изключително интересни. С тях се постига много лесен и бърз ефект. Крайният резултат наистина е магически - гримирате се за по-малко от 10 секунди! Другото положително според мен е, че не е необходимо да имате някакви умения да се гримирате, т.е. тези магически сенки са подходящи за жени, които не могат да се гримират, рядко се гримират или изобщо не го правят. 



Ако сте използвали тези стикери, но крайният резултат не ви е удовлетворил или ако никога до сега не сте виждали подобна техника, смятам че следната информация ще ви бъде от полза. А пък и експериментите в повечето случаи са наистина забавно преживяване. Как да си направите този опушен грим? Следвайте следните стъпки, за да получите идеален резултат: 
СТЪПКА 1 Почистете кожата на лицето. СТЪПКА 2 Нанесете основа, с която сенките да полепнат по-добре върху кожата и да се задържат за по-дълъг период от време, както естествено и за да се подсили контраста на цветовете. СТЪПКА 3 Извадете вълшебната гъбичка апликатор от опаковката внимателно. Стремете се да избягвайте да докосвате повърхността на сенките за очи, в противен случай част от тях ще полепнат върху пръстите ви, ще се образуват дупчици върху апликатора и гримът няма да бъде еднакъв на двете очи. Затворете клепача на едното око. Хванете от двете страни магическия апликатор, така че да ви е удобно да го поставите върху клепача. СТЪПКА 4 Внимателно натиснете апликатора с пръст и го плъзнете през клепача си в съответната посока. Притиснете го върху окото хубаво за около 4 секунди. СТЪПКА 5 За да не бъдат толкова ясни границите между цветовете използвайте четка, пръст или гърба на апликатора, за да слеете сенките за очи, докато не постигнете желания ефект. СТЪПКА 6 Нанесете очна линия. СТЪПКА 7 Нанесете един слой спира СТЪПКА 8* Тя е по желание – нанесете сребриста очна линия непосредствено над черната. СТЪПКА 9 Повтаряте предходните стъпки на другото си око. Цената им също си заслужава, имайки предвид, че за толкова кратко време може да постигнете съвършен грим и на двете си очи, но от друга гледна точка, ако трябва всеки път да купувате стикерите, не е ли по разумно да си закупите трио сенки за очи, които ще използвате многократно? Самите цветове са по-жизнени и блестящи и са подходящи по-скоро за вечерен грим, отколкото за дневен. Като завършек на грима може да поставите и изкуствени мигли. Линк към продукта тук




Thank you, hrismakeup
Check out hrismakeup blog
http://hrismakeup.blogspot.hk/2012/12/10.html

沒有留言:

張貼留言