2013年1月9日 星期三

Panda kynnet by lepikossakuhisee


Nämä lakkaukset/koristelut ovat olleet mulla koko muuton ajan kynsillä eli siis lähes viikon ajan. Vain kynnen kärjet pääsivät kulumaan, lakkaus muuten pysyi ja kesti saman näköisenä oikein hienosti.
Kynsille pääsi mun toinen China Glazen Bohemian Rare&Radiant, kaunis lakka jonka tosin olisin toivonut taittavan enemmän vihreään. Mutta onhan tuo kultainenkin oikein kaunis. Panda water decalsit ovat ostettu MiMax:ilta ja ovat siis XL-arkista jossa on ns.6 normaali kokoista arkkia. Helpot olivat laittaa :) ja ennen kuin joku sanoo siitä että ovat hyvinkin kärsineen näköiset mun kynsillä. Niin se johtuu siitä että mun seche Vite veteli kyseisellä hetkellä viimeisiään ja se vaurioitti decalsien pintaa sen takia etten saanut sitä kerralla "sutiin" tarpeeksi. Viivat tein KKCenterHk:lta saamallani X&D Sky-Melon koristelulakalla. Tätä olenkin jo testannut kerran ystäväni kynsiin :) Tykkään kyseisestä koristelulakasta erikoisen värinsä takia oikein paljon.
Mutta jospa nyt niitä kuvia, vai mitä mieltä olette?


Päivän valossa

Salamalla
Kuten näette pullossa Rare&Radiant vihertää ihan kivasti, mutta en vain saanut yhtään kuvaa siitä kynsillä vääntelimpä käsiä miten päin tahansa. Kyllä se siis vihersi tietyssä valossa kynnelläkin ja kun oikeassa kulmassa katsoi, mutta aikas vähän.

No nyt mulla onkin jo toiset lakkaukset jotka tein eilen illalla. Niistä paremmin sitten huomenna tai ylihuomenna siitä riippuen kuin ehdin.

Yhteistyökumppanini ovat muistaneet tulevaa lakkauskilpailua erittäin ihanilla palkinnoilla. Nekin pitäsi kuvata sillä kilpailun aloitus päivä koittaa pian :) Kiitos MiMax, Ihanat Kynnet ja Pretty.fi oikein ihanista palkinnoista!!! Näillä päästään palkitsemaan kolmet parhaat kynnet :)

Thank you, lepikossakuhisee
Check out lepikossakuhisee blog
http://lepikossakuhisee.blogspot.fi/2012/09/panda-kynnet.html

沒有留言:

張貼留言