2013年1月9日 星期三

Review: NNail Products P1 by myfantasticnails

Al eerder liet ik jullie weten dat ik gecontacteerd ben door een bedrijf met de vraag of ik producten wilde reviewen. Hier kan je het artikel lezen waarin ik al een kleine sneek peek liet zien. Vandaag is het dan tijd voor deel één van de drie producten die ik ga reviewen. 
Als eerste laat ik gelijk het goedkoopste product zien. Dit is de Imageplate M40 die voor $5,05 koop is op de webshop. Persoonlijk vind ik dit een goeie prijs als je dit vergelijkt met de kwaliteit. Duidelijk goedkoper dan Konad en qua kwaliteit zit het er ook erg goed in de buurt! Laten we eens kijken naar de rest.Overview Producten
Dit zijn de producten die ik vandaag voor jullie ga reviewen. Het leuke aan deze producten is dat ik alleen om de Image Plate had gevraagd en de rest er bij kreeg! 
Ik vind de verpakking er erg professioneel uit zien. Elk product dat je besteld (ook al is het iets heel kleins) wordt in dit soort zakjes geleverd met de naam van het merk erop. Deze zakjes zijn hersluitbaar en ik was dan ook dik tevreden over dit alles. Een eerste indruk is ten slotte het belangrijkst!
De imageplate: Eerste indruk
Ik heb de foto's een beetje schuin genomen in verband met de flits. Ik hoop dat jullie het goed kunnen zien.
Altijd als ik een imageplate koop of krijg zijn er altijd wat aspecten waar ik oplet. Zo kijk ik altijd naar het uiterlijk. Is de imageplate rond of heeft deze vierkante randen? Hoeveel afbeeldingen staan er op de imageplate? Voor hoever kan ik voelen hoe diep ze zijn gegrafeerd. Dit zijn allemaal aspecten waar ik op let tijdens het beoordelen/kopen van een imageplate. Deze aspecten zorgen er voor of ik de imageplate koop of niet of in dit geval wat ik er van vind bij het reviewen van het product.
Het eerste dat mij opviel was dat de Imageplat 8-hoekig was. Iets waar ik persoonlijk niet van houd. Het nadeel van hoekjes ten opzichten van een ronde imageplate is gewoonweg één ding: Deze zijn vaak veel scherper. Wat echter weer een voordeel van imageplates met hoekjes is, is het feit dat er gewoon meer afbeeldingen oppassen. Zo kan je zien dat er op deze imageplate 9 afbeeldingen passen. Op sommige ronde imageplates passen er zelfs minder! 
Daarnaast kijk ik ook altijd naar de dikte van de imageplate. Is deze stevig of niet? Op de rechterfoto kan je zien dat deze Imageplate een normale dikte heft.
Wanneer ik de folie eraf heb gehaald (ja dames! Let goed op er zit folie op, als je deze er niet afhaalt kan je niks doen!) viel mij op dat ze allemaal vrij diep waren gegrafeerd, zelfs details kon je goed voelen. Ook viel het mij op dat de naam van de Imageplate erin stond gegrafeerd. Ideaal! 
Stempel/Scraper: Eerste Indruk
Dit is het setje dat ik geleverd kreeg! Ik vond het erg leuk om dit er bij te krijgen en zo beoordeel ik natuurlijk gelijk weer een ander product. Ook bij deze dingen zijn er verschillende aspecten waar ik op let. Zo let ik altijd op de vorm van de scraper, of deze van metaal of plastic is etc.
Laten we eens kijken naar wat er mij als eerste op viel. Dit was overduidelijk het feit dat de scraper van plastic is. Ik heb hier al vrij veel ervaring in en wist dan ook gelijk meteen wat een voordeel hier aan was: Een plastic scraper ten opzichten van een metalen scraper beschadigd de Imageplate vrijwel niet!
Daarnaast viel het mij op (toen ik de scraper ging gebruiken) dat er maar een kant was die goed werkte en de andere kant niet. Verder in deze Review laat ik jullie weten wat ik daarmee doe. Als laatste was het mij opgevallen dat er geen merk ingedrukt stond of iets dergelijks, het was gewoon een random scraper met een plastic randje.
Wat er bij de Stempel bij mij op viel was het feit dat deze glanst in tegenstelling tot vele anderen. De meeste zijn matterend. Daarnaast zag ik ook hier geen naam of wat dan ook. Als laaste viel het mij op dat de kleur van het 'kussentje' lichtroze was!
Aan de slag: How To
En dan was het tijd voor mij om aan de slag te gaan. Ik heb voor deze review verschillende kleuren gebruikt om de kwaliteit te testen. Zo heb ik een licht kleur gekozen en een donkere kleur zodat julie verschil kunnen zien.
Om aan de slag te gaan is het belangrijk dat je moet weten hoe je moet werken met deze producten. Ik raad dan ook aan om eerst eens even te oefenen op bijvoorbeeld een stukje papier! 
Zoals ik al aangaf is er altijd een kant die beter werkt dan de andere kant met betrekking tot de scraper. Ik vind het persoonlijk erg fijn om deze te 'markeren' zodat ik weet welke de fijne kant is om mee te werken. In dit geval heb ik dit gedaan met een stukje Striping Tape en heb ik deze geplakt op de 'juiste' kant. 
Om aan jullie te laten zien wat ik precies bedoel heb ik twee foto's gemaakt. Op de linkerfoto zie je de hoe ik het gedaan heb met de goeie kant en op de rechter foto met de verkeerde kant. Je kan duidelijk zien dat er meer strepen ontstaan en dat dit ook zichtbaar zal zijn op de afbeelding. Als je dit met de andere kant doet zie je ook nog wel strepen, maar minder en deze zijn vrijwel niet zichtbaar op de afbeelding!
Vervolgens is het belangrijk om te weten hoe je moet stempelen. Na meerdere keren oefenen ben ik er eindelijk uit! Bij deze imageplates is het belangrijk om het volgende te doen: Wanneer je er met de scraper over heen gaat moet je er voor zorgen dat je niet teveel drukt tijdens het scrapen, zodat je alleen het nodige weg haalt. Daarnaast is het de bedoeling dat je op de image drukt met je Stempel in plaats van het roteren zoals we dat gewend zijn van Konad! 
Op de rechterfoto zie je al gelijk hoe goed de kwaliteit is van de plaatjes. Vrijwel alles wordt mee genomen en ik was dan ook erg onder de indruk van het proberen! Wil je het resultaat zien van de overige plaatjes? Dan lees je gewoon verder;).
De Afbeeldingen
Om te kijken naar de kwaliteit  van de images heb ik het als volgt gedaan: Een donkere kleur als stamping gepakt op een iets donkere lak en een lichte lak op een lichte kleur. De namen van de lakjes om te stampen die ik heb gebruikt zijn: Essence Magnetics, 01 hex hex! en Kiko 295
Ik ben random ergens begonnen met het stampen. Ten slotte staan alle afbeeldingen in een cirkel (behalve de Vlinder in het midden) en moest ik ergens beginnen.
Ik heb alles gestampt op de manier zoals ik heb beschreven. Ook ben ik overal begonnen met de donkere stamping kleur en daarna de lichte.
Het eerste wat mij opviel bij deze was het sliertje van dit design. Dit schattige hartvormige klavertje vier is echt enorm leuk, alleen vind ik het jammer da het sliertje moeilijk te pakken is. De ene keer pakt de lak het wel en de andere keer niet. 
Vooral om deze reden heb ik gekozen voor deze Imageplate. Ik was ontzettend benieuwd naar de kwaliteit van dit plaatje. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Alles wordt goed gepakt (op een klein randje na, dit was omdat ik hem gewoon niet goed op mijn nagel kreeg) en ik heb er ook een hele leuke nail art mee gemaakt die jullie aan het einde van dit artikel te zien krijgen. 
Zoals jullie al konden zien was ik niet echt blij met het klavertje vier, gezien de dikte van het sliertje. Ditzelfde geldt ook voor deze afbeelding. Het is erg jammer, hij is namelijk wel leuk! Bij deze wordt hij door beide kleuren niet goed gepakt. 
Wat vind ik de ze bloemetjes te gek! Op de foto's staan ze er niet helemaal perfect op, maar mijn nagel was hier gewoon te klein voor. Deze image werkt bij beide kleuren erg goed en ik ben echt onder de indruk!
Hoe gaaf is deze afbeelding? Hij wordt helemaal goed gepakt door beide kleuren, alleen vind ik het erg jammer dat hij niet full-size is! Ik heb al geen lange of grote nagels. Vind ik wel een beetje tegenvallen!
Ook bij deze afbeelding was ik erg benieuwd naar de kwaliteit van de muzieknootjes en de grootte. In tegenstelling tot bovenstaande afbeelding is deze wel full-size (voor zover dit ten minste kan) en ben ik erg tevreden over het feit dat deze erg makkelijk stampt! 
Bij deze viel het me op dat alles gepakt wordt in tegenstelling tot bovenstaande afbeeldingen met een dunne sliert. Ook deze afbeeldins is fullsize en wordt door beide kleuren goed gepakt!
Ook bij deze afbeelding was ik benieuwd naar de details. Over het algemeen vind ik dat het niet verkeerd is gedaan, alleen lijkt het op de foto's niet zo. Dit komt gewoonweg doordat ik te snel gestempeld heb. Hij pakt vrijwel alle details. Zelfs het schattige hartje in de grote dobbelsteen heeft gepakt! 
En als laatste afbeelding heb ik deze voor jullie gestampt. Ik ben altijd al weggeweest van vlinders en de detailes zijn zooooooo mooi!!! Ik ben weg:).
Nail Art Ontwerp
Dit is het ontwerp wat ik er mee gemaakt heb! Ik vind het echt onwijs schattig en als jullie willen kan ik er nog even een tutorial over maken;).

Dit was dus deel 1 van mijn review. Ik weet dat deze review erg lang was, maar ik vond dat zeker de moeite waard! Ik ben tot nu toe erg tevreden over de producten. Wat vind jij er van?Thank you, myfantasticnails
Check out myfantasticnails blog
http://myfantasticnails.blogspot.nl/2012/10/review-nnail-products-p1.html

沒有留言:

張貼留言