2013年3月5日 星期二

Karppikynnet By lepikossakuhisee

 Ja nyt ei tämä juttu liity millään tavoin karppaamiseen vaikka siitäkin on kyllä hyviä kokemuksia :D Vaan kai nuo water decalsien kalat ovat Karppeja (en oo kyllä ihan varma..)  Pohjalla siis vaalean harmaan lakka, jonka muistelin olevan ihan creme vaan eipä ollutkaan. Siinä on kyllä shimmeriä, mutta melko vähän. Tää on kyllä yks mun kauneimmista harmaista lakoistani. Päälle leimasin vaalean vihreällä lakalla tuollaisen kuvion, on nyt esittävinään jonkin sortin alloon kuohuja (mulla on taas ollut mielikuvitus kehissä näitä tehdessä), päälle sitten nuo KkCenterHk:lta saamani water decalsit :) Ja päälyslakkaa... Harvemmin mulla oikeestaan tulee yhdisteltyä leimaamista ja decalseja mutta nyt sitten sitä vuorossa.
Käytetyt lakat ovat siis China Glazen Pelican gray, Konad vaalean vihreä leimauslakka, laatta jos leima on on  B65 (ostettu muistaakseni ebaysta) ja nuo water decalsit tosiaan KkCenterHk:lta testatuksi saatuja. Kuva on niistä hieman epäselvä, joten alla toinen vähän parempi :)
Noh, mitäs mieltä olette. Tuliko näistä liian sekavat kun yhdistelin kaksi eri koristelu tyyliä? Mua ne ainakin miellyttää ihan kivasti :)

Thank you, lepikossakuhisee
Check out lepikossakuhisee blog
http://lepikossakuhisee.blogspot.fi/2013/02/karppikynnet.html

沒有留言:

張貼留言