2013年10月24日 星期四

230. Essence - 124 Wanna Say Hello + Ebalay Charming Bronze Shiny Glitter NP - Color 007 By mariasnail


Erre a napra két körömlakk bemutatásával is érkeztem nektek. Egyrészt azért, mert még mindig rengeteg van, amit tesztelni szeretnék, másrészt hihetetlen jól néz ki a kettő együtt. :) Igazán ősziesre sikeredett, de nem is bánom. 

Essence - 124 Wanna Say Hello + Ebalay - Color 007Mát nagyon régóta vágytam egy igazán szép csokibarnára, magasabb árkategóriákban ki is néztem, hogy melyek lennének a megfelelőek, de kicsit bizonytalan voltam, mennyire is állna jól, ezért elsőnek egy Essence körömlakkot választottam. Üvegben igaz kicsit vörössesnek tűnik, élőben is, ezért egy kicsit tartottam tőle, de majd meglátjátok mennyire megváltozik a körmeimen. 
A másik egy igazán csillogó fedőlakk. Mikor válogattam, hogy melyik kerüljön hozzám, nem volt nehéz a döntés. Ebben a kis 15 ml-es gömb üvegben van matt fehér, csillogó bronz hatszögletű glitter kisebb nagyobb méretben, matt csíkocskák, és amiről nem is tudtam, csak itthon szembesültem vele, azok a lilásan csillogó kis csillámok, amelyek amúgy láthatatlanok. Mint látjátok, az Essence barnája igencsak besötétedett, nem is értem hogyan tudott ilyen átváltozáson keresztül menni. Sokkal sötétebb, mint az üvegben. Két rétegben fedett teljesen az ecsettel még mindig jóban vagyunk, az állaggal is meg vagyok elégedve. Gyorsan meg is száradt, ezután vittem fel a csillámtengert.
Egyszerűen tényleg csodálatos párt alkotnak, és totális őszi falevélhullós álomképet festenek elénk. :) A lila csillámok a fényképeket nagyon látszódnak, azonban élőben csak a fényük, ettől még különlegesebbé téve a manikűrünket.Ennek a száradása már egy kicsit lassúbb volt, de a fedőlakk könnyen segít ezen, vagy az, ha türelmesen várunk (nem kell azért órákra gondolni... :D). 
Mindkét lakkot nagyon megkedveltem, főleg így együtt, pár napot fent is hagytam őket. Fedőlakkal az Essence-nek is jó volt a tartóssága, igaz, anélkül még nem próbáltam, így nem tudom mihez viszonyítani.

Egyébként ezt az Ebalay lakkot meg tudjátok rendelni a KKcenterHK oldaláról.


$ 7,82
Azonban ebből lemegy 10%, ha a mariasnail kódot használjátok. :)


Nektek is legalább annyira tetszik ez a párosítás, mint nekem? :)Maria


Thank you, mariasnail
Check out mariasnail blog
http://mariasnail.blogspot.nl/2013/10/230-essence-124-wanna-say-hello-ebalay.html

沒有留言:

張貼留言