2014年2月17日 星期一

N niinkuin Not like the movies & KkCenterhkn tähtöset by paniikkipiina

uus vuos uudet kujeet :) Pikkasen myöhässä :D Mun on pitäny tehdä tää postaus jo vuoden vaihteesta lähtien mutta aina jää.. No mutta kuitenkin.. :)
Vuorossa oli siis N ja kunnian sai O.P.I:n Not like the movies lakka joka on aivan iiiihana, Vaikkakin hyyyvin vaalea ja siksi hyyyvinrasittava monikerroksinen lakka. Lakkasin muistaakseni jotain 6 kerrosta? Inhoan sellaisia lakkoja :P Paras lakka on se joka peittää parilla kerroksella, max. kolme eikä sen enempää tartte tuhrata lakkaukseen aikaa :D Mutta.. Tässä O.P.I:n Not llike the movies lakassa on mooniin ohuisiin lakkoihin verrattuna paljon plussaa :) Ensinnäkin levittyy oikein hyvin, tasainen jälki ja toisekseen kuivuu nopeasti, joten vaikka kerroksia piti laittaa monen monta niin kynnet kuivui siitä huolimatta hyvin nopeaa ja olivat valmiit tuota pikaa :)
  • Base Coat - O.P.I - Nail Envy
  • Päällylakka - O.P.I - Not Like The Movies
  • Top Coat - Essence - Better than gel nails - base sealer, clear. &
    Essence- better than gel nails - Top sealer, fast dry.
  • Koristeet - KKCenterhk:n Black Star Studs            

Tähdet olivat aivan ihanat :) Monesti meinannut valita nämä tähdet kun olen pohtinut mitä valitsen testattavaksi mutta aina päätynyt johonkin muuhun kun aatellut että pelkät mustat tähdet ovat tylsiä? :D No ei ollut ei! :) Ja sopivat kuin nenä päähän tähän O.P.I:n lakkaan, voi vitsi.. Täydelliset olivat :)

P.S/ Ja tähti"teemaan" liittyen ;) Katsokaa pikkuveljeni ekaa tatskaa :) Komia on :)Thank you, paniikkipiina
Check out paniikkipiina blog
http://paniikkipiina.blogspot.fi/2014/01/n-niinkuin-not-like-movies-kkcenterhkn.html

沒有留言:

張貼留言