2013年12月18日 星期三

L niinkuin Lovely Sinner ja KKCenterhk:n "vesitipat" kokeilussa :) By paniikkipiina


Piti hypätä parin kirjaimen yli.. I olisi ollut seuraava mutta.. olen myynyt kaikki "Iini" :D Esim. I brake for manicures ja I'ts totally fort Worth it.. mutta ei hätää eikä mitään, hypättiin I:n yli ja J:n ja K:n.. näitä ei löytynyt yhtään, ei siis yhtään! :O mutta äLLää sitten löytyikin noiden edestäkin :D


 1. Sally Hansen - Lacey Lilac
 2. Catrice - lucky in Lilac 

 1. Essence - Love, Peace and Purple
 2. Essence - Let me in Pink
 3. Essence - Lil@c
 4. Essence - Love potion   
 • Base Coat: Coral - nail conditioner
 • Päällylakka: Catrice - Lovely Sinner
 • Top Coatit: GR Gel Look Top Coat ja Isadora quick dry  

 • Välineet: Stamper ja skrapa
 • Lakka: Konad valkoinen Special nailpolish
 • Kuvio: Konad m3 laatta
 • Koristeet: KKCenterhk Water Drops
Catricen Lovely Sinner on ehdottomasti mun yks lemppari lakka, aivan ihanan värinen :) kaksi kerrosta, levittyy tasaisesti ja upea on :) Tosin laitoin itse enemmän kuin kaksi kerrosta mutta kahdellakin pärjäisi ;) Top Coatit mulla on huonoja :/ nuo kaksi on "parhaimpia" mutta kumpikin levittää leimaukset :/ Kuvassa pikkurilli on lakattu GR:llä ja loput Isadoralla. Tänään ostin Pari essencen päällylakkaa (muistaakseni molemmat oli päällylakkoja :D ), eiköhän sen perjantaina viim. näe millaisia on :)
KKCenterhk:n vesitipat on aivan ihania :) Mietin ja mietin valintaani viimeksi mitkä oikein valitsen ja lopulta päädyin näihin, hyvä valinta oli :) Eivät ole liian isoja, istui hyvin kynnelle ja pysyivät hyvin pelkän päällylakan voimin, kaikki liimanikin on meinaan kuivunut kiinni :D Pitäisiköhän ostaa uusia? *viheltelee* :D
Käytittehän Zooplussan koiranherkkukoodin hyväksenne? :) Minä käytin tänään. Tilasin huskyneidille furminaattorin, vetovaljaat ja shampoon. Lisäksi gerbiileille ostin "savimajan", jälleen kerran entisestä puutalosta on jyrsitty ovia irti ja jyrsiminen on paljastanut katosta ohuita teräviä nauloja :O Onni etteivät ole tappaneet itseään niihin :O Nolosti tehdään nuo mökit, tämä oli jo toinen tismalleen samanlainen puumökki ja viimeinen, nyt koitetaan mökkiä jossa ei pitäisi nauloja olla :)
Vanhemmalle kissalle pitää panta hommata vielä uusi, tottakai heti kun tilaukseen zooplussaan tein ;)
Nyt illalla huomasin kissan pannan matolla, mutta onni että tippui siihen ettei laatta hukkunut taas :) On noita laattojakin hommattu ihan riittämiin kun joihinkin puskiin pantojansa hukkailevat :P Suostu ostamaan muita kuin turvapantoja jotta napsahtaa poikki eivätkä kuristu mihinkään, ja on turvallisempi tunne kun tiedän että jos jotain kissoille reissuilla kävisi niin olisi ainakin pannat joissa yhteystiedot :)
Mutta jo riittää läpinä elukoista :D Ensi kerralla M, löytyiskö sitä yhtään? :DThank you, paniikkipiina
Check out paniikkipiina blog
http://paniikkipiina.blogspot.fi/2013/11/l-niinkuin-lovely-sinner-ja-kkcenterhkn.html

沒有留言:

張貼留言