2014年3月27日 星期四

Ultimele manichiuri purtate... by sunafterstormblog

      Buna, dragelor!!
    
     Nu v-am mai aratat de mult unghiute, nu-i asa?
     In ultima perioada am purtat manichiuri simple, deoarece nu am avut prea mult timp pe care sa-l ofer unghiutelor. Uneori am optat doar pentru aplicarea unei oje, nimic mai mult...in primele 3 poze puteti vedea pe unghiile mele 2 oje Flormar Pretty (P22 si P29).



     Chestia cu o unghie intr-o nuanta si urmatoarea in alta nuanta a venit cand am incercat 2 oje Burjois. Pe acestea mi le-a imprumutat Catalina, astfel am ajuns si eu sa incerc pentru prima data ojele Burjois. Cea roz are nuanta 06, iar cea maronie este 04. Mi-au placut deoarece au pensula lata, astfel ca aplicarea ojei se realizeaza foarte usor. De asemenea, acoperirea este mare (am folosit un singur strat) si acest lucru e foarte util cand ne facem unghiutele seara inainte de culcare, deoarece se usuca repede si evitam problema "distrugerii" lor in timpul somnului.
      Am uitat sa fac poze acestei manichiuri, dar va spun ca era o combinatie tare placuta <3 De aceea mi-am dorit sa mai incerc sa-mi fac o unghie cu o oja, urmatoarea cu alta oja (dupa cum ati vazut manichiura de mai sus cu Flormar Pretty).


     Pentru cea de-a treia manichiura pe care v-o arat am folosit din nou oja Burjois 04. Am mai ales si o oja maro inchis Golden Rose Rich Color 115 deasupra careia am adaugat un strat din GR Carnival 14. Nu stiu daca a fost cea mai inspirata alegere, dar am lipit la degetul mijlociu un tatuaj pe baza de apa, un mac rosu. 


    Tatuajele sunt de la KKCenterHk, le gasiti chiar aici. Contine 20 de modele, data viitoare mi-as dori sa folosesc colivia, dar inca nu m-am gandit in ce combinatie, poate ma ajutati voi cu o idee :)



     Pentru manichiuri am mai folosit si top coat-ul Diamond de la Moyra, un lac transparent ce ofera un luciu frumos. Ca aspect pozitiv pot preciza faptul ca usuca rapid oja, dar nu stiu cum se intelege cu modelele pictate cu acrilice. Voi reveni cu detalii intr-o postare cand voi avea timp sa testez acest aspect. Pretul reprezinta si el un plus, doar 6 lei pentru 12 ml pe site-ul baff.ro.

Voi ce purtati acum pe unghiute?
Va puuuup!!





Thank you, sunafterstormblog
Check out sunafterstormblog blog
http://sunafterstormblog.blogspot.ro/2014/03/ultimele-manichiuri-purtate.html

沒有留言:

張貼留言